3 Farklı Yılbaşı Kombiniyle Gecenin Yıldızı Sen Ol!


Yılbaşı hazırlığının en eğlenceli kısmı tabii ki o yeni başlangıçların ve umutların heyecanla etrafımızı sardığı gün için hazırlanmak! Yeni yıla ister evde ister dışarıda bir etkinlikte girin, yine de şık olmak istersiniz. Bu şıklığı yakalamak önerilerimizle hiç zor olmayacak!

31 aralık gecesi için yılbaşı kombinleri neler olmalı diye düşünüyorsanız, sizin için birbirinden farklı ama her biri birbirinden daha şık ve farklı tarzlara hitap eden üç öneri hazırladık. Konforunu ön planda tutanlar için tulum ve pantolon ceket takımları, klasikten vazgeçemeyenler için tek parçada tüm görünümü kurtaran elbise kombinleriyle yıla veda etmeye hazırlanabilirsiniz. Üstelik, yeni yıla nasıl girerseniz bütün yıl öyle geçer, değil mi? O zaman şık bir başlangıç için okumaya devam edin.

Baştan Aşağı Kıpkırmızı

Yeni yılın vazgeçilmez rengi kırmızı, yılbaşı kombinlerinde de kendine en sık yer bulan renklerden biri. Ailenizle bir araya geldiğiniz kalabalık bir gece ya da arkadaşlarınızla sabaha kadar eğleneceğiniz çılgın bir partide olun, kırmızı blazer ve geniş kesim kırmızı bir pantolon ile yılbaşı ağacının yanına en çok siz yakışacaksınız. Şimdiden sosyal medya için vereceğiniz pozları düşünmeye başlayın! Böyle iddialı bir rengi kombinin öne çıkan parçalarında kullanınca ayakkabı ve çanta konusunda daha pastel ve nötr renklere yönelebilirsiniz. Maskülen görünümü dengelemek için aksesuarlarınızı toz pembe, bej veya pudra renklerinde seçin, topuklu botlarınızla görünümü güçlendirin ya da loafer ayakkabılarla konforunuzu en şık şekilde tamamlayın!

Küçük Siyah Elbise

Sadece yılbaşı değil; düğün, doğum günü, parti, nişan… aklınıza ne gelirse, üstünüzde küçük siyah elbiseyle oraya uyum sağlayabilirsiniz. Küçük siyah elbise her zaman olduğu gibi yılbaşı kombinlerinde de en sık tercih edilen parçalardan biri ve böylece birçok kişi için gecenin de kurtarıcısı sayılıyor. Özellikle mini ve midi boylarda elbiselerle aile, arkadaş hatta ofis partilerinde bile oldukça şık ve uyumlu görünebilirsiniz. Kırmızı aksesuarlarla kombininizi hareketlendirebilir, görünümü uzun kaşe kabanlarla tamamlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, vücudunuza uygun küçük siyah elbiseyi bulmak! Önce önerilerimize yakından bakın!

Romantik ama Kendinden Emin

Özellikle bir mekanda ya da başka birinin evinde gideceğiniz yılbaşı partilerinde unutmamanız gereken bir konu da eve dönüş yolculuğu olmalı! Ne kadar konforlu ve sıcak olursanız o kadar iyi! Tabii bu son düşüneceğimiz konu ama eğer baştan düşünmek isterseniz kısa topuklu ayakkabılarla bir araya getireceğiniz tulumları listenize mutlaka eklemelisiniz. Üstelik tek parçada şık bir görüntü yakalamış olursunuz. Zahmetsiz ve çabasız bir yılbaşı şıklığı için tulumunuzu uzun kaşe kaban ve şık bir çantayla tamamlayın.